beats by dre cheap

Posljedice...

Znao sam te i prije nego što sam te sreo...rekao si. A ja sad vidim da si me znao jer si vidio sebe u mojim očima i u svim izgubljenim pokretima. Otopili smo i opustili jedno drugo...i shvatili smo se, jer smo voljeli mnogo i mnogo bili povrijeđeni..

Zaljubljenost je popustila...ljubav je došla...postao si mi bitan...i onda uočim sve stvari koje smo pogrešno uradili. Ja sad u svojoj glavi imam puno slika i informacija o tvojoj ljubavi prema njoj...i teško se nosim s time što znam da se ti nisi oporavio od toga...ne u smislu da je voliš i dalje, već u smislu da si toliko potrošen i defektan da se ne možeš meni dati onako klinački i potpuno. I miša mu, to boli.

Ja sam previše svog vremena izgubila u spajanje sebe i ponosna sam što sam u tome uspjela...jeste to skrpljeno i svakakvo, ali je moje i ja sam takva skprljena, spremna dati sebe bezuslovno i bez uzdržavanja...ali ne nekom ko se boji svega toga, nego nekome ko je spreman dati isto...

Rekao si, ne možeš mjeriti ljubav...ne možeš mjeriti ko voli više...ne mogu, ali mogu osjetiti jesam li voljena onoliko koliko meni treba...a ti si ubijeđen da daješ puno....ja vjerujem da to jeste puno za tebe i ne krivim te zbog toga...krivim te što sebično tvrdiš da je to svakome dovoljno i što mi niko ne bi ni mogao dati više...

Znaš, ja sam osjetila to više...to je problem...nije stvar poređenja, nego nemogućnosti da pristanam na manje kada znam da postoji više...a nisam se sastavljala za novi početak u kojem ću biti srećna sa statusom - zadovoljava minimum emotivnih zahtjeva.

I to je ta posljedica...što sa svojim osjećanjima ne mogu pristati na kompromise...

I Love To Be Hugged
http://simpleinside.blogger.ba
02/03/2018 09:03